Dior Homme Intense Sample, Vandaag €4,50!

Dior Homme Intense sample kopen of uitproberen? Voor weinig geld kun je een Dior Homme Intense Sample thuis laten bezorgen. Dior is een kwaliteitsmerk onder de parfums. Zoals BMW, Mercedes, Aston Martin dat bij auto’s zijn, Armani, Hugo Boss dat bij suits zijn, is bij parfums Dior een bekend kwaliteitsmerk.

Wat is een Dior Homme Intense Sample?

Dior : het parfummerk

Christian Dior

Dior is een parfummerk die voortkomt uit een kledingmerk. De naam Dior komt van de Christian Dior. Christian Dior werd geboren op 21 januari 1905 in Normandië. Hij verhuisde met zijn ouders naar Parijs, waar hij later Politieke Wetenschappen studeerde aan de prestigieuze Sciences Po.

Naast zijn interesse voor Architectuur, schetste hij veel kleding. Zijn ontwerpen bevielen erg goed en werd uitgenodigd in 1938 door Robert Piguet: Een destijds bekende modeontwerper. Dior ging in opleiding bij Robert Piguet en leerde veel van mode.

Uiteindelijk rond 1946 kreeg Christian Dior een financiering voor zijn eigen modehuis. En dit bleek een succes. In 1947 lanceerde hij zijn eerste zomer/lente collectie, die al snel bekend stond als ‘The New Look’.

Dior is blijven bestaan in Parijs en is nog altijd een zeer bekend kledingmerk die ook parfums verkoopt, waaronder: Dior Homme Intense en Dior Sauvage.

Hoeveel kost een Dior Homme Intense bottle?

De prijs van een Dior Homme Intense bottle varieert tussen de 75 en 140 euro. (Afhankelijk van de grootte van de fles). Echter krijg je daar kwaliteit voor terug. Met weinige hoeveelheden ruik je de parfum voor langere tijd goed. Zo blijf je met een kleine spray het hele feestje, de hele werkdag of de hele bruiloft lekker ruiken.

Een Dior Homme Intense sample?

Dior Homme Intense Sample Spray

Een Sample van Dior Homme Intense is een kleine hoeveelheid van een grotere fles. Op deze manier kun je Dior Homme Intense op een speciale gelegenheid dragen, zonder dat je veel geld kwijt bent. Vind je de Dior Parfum lekker ruiken? Dan kun je nog altijd een flesje kopen. Dan weet je in ieder geval dat je het waard vindt om 100 euro uit te geven voor een flesje Dior.

We adviseren bij het bestellen van een Dior Homme Intense sample, meerdere samples erbij te bestellen. Niet omdat wij er zoveel mogelijk aan willen verdienen, maar

1. omdat je boven de 30 euro geen verzendkosten betaalt en;

2. omdat als Dior Homme Intense tegenvalt je andere samples kunt opspuiten, waarvan er misschien wel één bevalt.

Hoe ziet een Dior Homme Intense Sample eruit?

Je ontvangt de sample in een kleine verstuiver, zoals hierboven is weergeven, uiteraard zal op de sample ‘Dior Homme Intense staan’. Je kunt kleinere samples of grotere bestellen, flesjes van 2ML, van 5ML en ook van 10ML. De meeste van onze klanten, bestellen 2ML samples van verschillende merken.