Merk
Merk selecteren
Merk

Geur
Geur selecteren
Geur

Seizoen
Seizoen selecteren
Seizoen

Merk
Merk selecteren
Merk

Geur
Geur selecteren
Geur

Seizoen
Seizoen selecteren
Seizoen

Prijs
Prijs – slider
2,00310,00

Originele parfums in klein formaat verstuiver van 2ml/5ml/10ml

Klantenbeoordeling: trustpilot uitstekend 9,4/10

Gratis verzending op bestellingen boven 30 euro

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Niche parfum samples kopen

Heb je ooit gewenst dat je ‘proberen voordat je koopt’ bij het online winkelen voor geuren? Dat kan nu met de exclusieve niche parfum sample service van testyourparfum.

Ze zeggen dat er niets boven het reukvermogen gaat om herinneringen vast te leggen. Geuren reiken tot diep in ons onderbewustzijn en roepen krachtige associaties en emoties op.

Dit verklaart in grote mate de fascinatie die mensen hebben voor geuren, en waarom ze bereid zijn zoveel te investeren in parfums en geuren – ze zullen uiteindelijk onlosmakelijk verbonden zijn met herinneringen aan mensen, plaatsen, speciale evenementen en unieke gelegenheden.

Online shoppen biedt gemak en vaak lagere prijzen. Maar afscheid nemen van je zuurverdiende geld voor een dure nieuwe geur kan een groot risico zijn als je niet eens de kans hebt gehad om het eerst te proeven.

Bij Testyourparfum streven we ernaar om dat gat in de online koopervaring van parfum te dichten. Als uw persoonlijke niche parfum samples service hebben we meer dan 300 geuren beschikbaar, waaronder veel designer-, niche- en beëindigde geurmonsters.

Al onze geurmonsters zijn gedecanteerd van originele flessen in plastic spuitflessen, variërend in grootte van 1 ml tot 10 ml. Dus of u nu wilt kiezen tussen verschillende geuren voor een speciale gelegenheid, of u wilt gewoon een nieuwe geur proberen, wij bieden een goedkope, eenvoudige en handige service voor alle behoeften.

Wat zijn niche parfums?

Heb je je ooit afgevraagd wat een niche parfum is? Je moet bekend zijn met een aantal bekende merken zoals Gucci, Prada, Versace, toch? Dit zijn de merken die designer geuren verkopen. Dus wat is het verschil tussen designer- en niche parfums? Designermerk versus nichemerk Over het algemeen worden designergeuren verkocht door modeontwerpersmerken die zich bezighouden met het ontwerpen van kleding en accessoires, terwijl de nichegeuren worden gemaakt en verkocht door bedrijven die zich uitsluitend op parfum richten.