Retourneren

14 dagen retour periode

Onze producten worden geleverd met een 14 dagen geld-terug-garantie. Gedurende deze periode kunt u de artikelen waarvoor u heeft betaald inspecteren en, op voorwaarde dat er niet mee is geknoeid, ze retourneren voor omruiling of terugbetaling. De terugbetaling is voor de kosten van de parfums, minus de verzendkosten en 15% restocking fee. We kunnen retouren na de vermelde periode van 14 dagen niet meer in behandeling nemen. Defecte of beschadigde problemen moeten binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling worden gemeld, anders is restitutie mogelijk niet mogelijk. In geen geval zullen we een terugbetaling aanbieden of goederen ruilen waarmee is geknoeid, geopend of gebruikt (tenzij ze defect zijn). We zullen claims voor retourzendingen weigeren in een geval waarin u het product heeft gebruikt en besluit dat het niet naar uw zin is, of omdat u denkt dat het anders is dan eerdere versies die u mogelijk hebt geprobeerd. Parfums kunnen om vele redenen variëren in geur of geurperceptie; dit is geen fout in het geleverde product.

Defecte of beschadigde goederen

In het onwaarschijnlijke geval dat goederen beschadigd of defect aankomen, kunnen we een vervangend artikel verstrekken of, indien van applicatie, restitutie maken. Neem bij schade of gebreken direct contact met ons op (zie contactgegevens en instructies hieronder)

Klanten zijn verplicht om alle bestelde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Het niet melden van enige schade binnen 48 uur na levering wordt opgevat als acceptatie van de staat van het artikel. Elke schade die meer dan 48 uur na de ondertekening op de levering wordt gemeld, KAN worden afgewezen. Als een retourzending wordt geaccepteerd, moet het defecte artikel worden geretourneerd met alle originele verpakking en accessoires zoals gekocht, samen met alle relevante documenten binnen 14 dagen na aankoop. De klant is verplicht om digitale foto’s en een bevestigingsverklaring te verstrekken dat het artikel beschadigd is aangekomen. Deze informatie wordt gebruikt om een claim in te dienen bij onze koerier. Door bij Testyourparfum te kopen, gaat u volledig akkoord met deze algemene voorwaarden.

We raden aan om een verzendservice te gebruiken die tracking omvat bij het retourneren van een artikel. Als u ervoor kiest om geen gebruik te maken van een volgservice (op eigen risico), zorg er dan voor dat u voldoende frankeert. We betreuren het dat we niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor het niet leveren van goederen die u aan ons retourneert. Daarom raden we u ten zeerste aan om een trackingservice te gebruiken, zodat u in het onwaarschijnlijke geval dat u een item kwijtraakt, de waarde van de items kunt terugvorderen bij de verzendserviceprovider. Geretourneerde artikelen die zoekgeraakt zijn, vallen onder de verantwoordelijkheid van de afzender, niet van My Fragrance Samples LLC. Bewaar uw trackingbewijs totdat u een bevestiging of krediet voor de retourzending heeft ontvangen.

Retourneren

Het mogelijk om producten te retourneren bij Testyourparfum. Om hiervan gebruik te maken kunt u contact met ons opnemen via [email protected]
U ontvangt vervolgens een retourformulier dat dient meegestuurd te worden met de retournering.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. (zie 14 dagen retour periode hierboven voor meer informatie) 

Testyourparfum is niet aansprakelijk voor de kosten die worden gemaakt voor het retourneren van het product.

Testyourparfum is niet aansprakelijk wanneer een retournering kwijt is of niet op het juiste adres afgeleverd.

LET OP! Zonder retourformulier, wordt de retour NIET verwerkt.