De meest aantrekkelijke geuren voor vrouwen

Wie wilt er nu niet lekker ruiken? iedereen toch? Maar er zijn zoveel vrouwen parfums en wat is nu de meest aantrekkelijke geur voor vrouwen?
Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste parfums en de meest aantrekkelijke geuren voor vrouwen in het jaar 2021.

Wat maakt een geur voor vrouwen aantrekkelijk?

Het is natuurlijk belangrijk als je een geur opdoet dan mannen het aantrekkelijk vinden. Het is bewezen dat aantrekkingskracht bij de neus begint. Maar wat maakt iets een aantrekkelijke geur en wat niet? Binnen damesgeuren kan je 3 categorieën bedenken die mannen aantrekkelijk vinden bij een vrouwen geur.

 • Sexy / Zoete geur
  Over het algemeen zorgt een zoete geur voor iets mysterieus, mannen willen dichterbij komen om er achter te komen wat precies die zoete geur is.
  Een zoete geur is speels maar toch verleidend.
 • Frisse geur
  Bijna elke vrouw vindt het lekker als een man fris ruikt, net als of hij uit de douche komt. Hetzelfde geldt voor mannen, Mannen vinden het erg aantrekkelijk als een vrouw fris ruikt.
 • Bloemige geur
  Als laatste vinden mannen ook een bloemige geur vaak aantrekkelijk, dit komt omdat mannen een bloemige geur associëren met iets vrouwelijks. Je ontwaakt dus bij een man onbewust de aandacht naar je vrouwelijke eigenschappen.

Projectie en langdurigheid maakt aantrekkelijk

Belangrijk is het dat de geur lekker ruikt. Maar als je parfum al na 2 uur is vervlogen of de parfum projecteert niet goed, dan heb je er niet zoveel aan.
Daarom hebben wij bij het uitzoeken naar de meest aantrekkelijke geur voor vrouwen, ook rekening gehouden met dat de parfum goed projecteert en lang duurt. Zodat je zeker weet dat mensen je aantrekkelijke geur ruiken.

De meest aantrekkelijke geuren voor vrouwen top 5

Bij dit onderzoek hebben we aan veel verschillende mannen gevraagd naar wat de meest aantrekkelijke geur voor vrouwen is. We hebben meer dan 100 populaire geuren getest en zijn op deze top 5 meest aantrekkelijke vrouwen geuren gekomen.

5 – Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum

lancome-la-vie-est-belle-eau-de-parfum-voor-dames

Deze geur is voor de vrouw die in de tijd van nu leeft. Met sprankelende, bruisende tonen van iris en munt, is deze zorgeloze geur voor degenen die geloven, zoals de naam ‘het leven is mooi’. Dit is 1 van de meest verkochte damesgeuren maar dat is zeker niet voor niets. Wat deze geur zo aantrekkelijk maakt, is dat het een combinatie is van alle 3 de categorieën, Het is een zoete, frisse, bloemige geur die erg lang duurt.

4 – Giorgio Armani Sì Eau de Parfum

armani-si-eau-de-parfum-voor-dames

Op nummer 4 van de meest aantrekkelijke geuren voor vrouwen staat Giorgio Armani Sì, deze verfijnde Giorgio Armani-geur nodigt je geliefde uit om dichterbij te komen met lichtzoete, muskusachtige tonen van zwarte bessennectar, roos en wit cederhout. Geniet van tijdloze elegantie met Giorgio Armani Si Eau de Parfum. Het is de perfecte parfum voor op een date.

3 – Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum

La belle le parfum sample

in 2021 werd Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum uitgebracht, volgens veel parfum liefhebbers de beste flanker uit de la belle lijn. De combinatie van peer, tonkaboon en vanille maakt la belle le parfum één van de meest aantrekkelijke geur voor vrouwen in 2021. Het zorgt voor een mysterieuze zoete aura om je heen waar mannen geen genoeg van kunnen krijgen.

2 – Dolce & Gabbana Light Blue Dames Eau Intense

dolce-gabbana-light-blue-eau-intense-eau-de-parfum-voor-dames

Op nummer 2 staat Light blue intense het is de meest aantrekkelijke frisse geur voor vrouwen op de markt. Je ruikt als of je uit de douche komt en de meest luxe Citrus douchegel hebt gebruikt. Light blue intense is de verbeterde versie van de Dolce & Gabbana light blue, het bewaard de frisse geur van light blue maar zorgt voor een langdurige en betere projectie. De perfecte geur voor overdag of naar het strand.

1 – Giorgio Armani My Way

armani-my-way-eau-de-parfum-navulbaar-voor-dames

De meest aantrekkelijke geur voor vrouwen is Giorgio Armani My way. Na veel onderzoek vonden de mannen dit de meest aantrekkelijke geur. Dat komt omdat deze geur, zoet, mysterieus, uniek, fris en bloemig ruikt. De juiste combinatie wat mannen lekker vinden. Deze geur heeft het unieke ingrediënt Tuberoos (nachthyacint) dit zorgt voor een zoete bloemige aantrekkelijke geur.

Hoe laat je een aantrekkelijke geur beter werken?

 • Spuit niet teveel parfum
  Je wilt niet dat je zoveel parfum opdoet dat mensen weten dat je binnen bent gekomen zonder je te zien
 • Spray ook niet te weinig
  Het is belangrijk dat je ook niet te weinig parfum opdoet en niemand je kan ruiken. per parfum verschilt dit testen is daarom key, gebruik de 3 tot 5 spray rule
 • Test je parfum goed
  Ook is het belangrijk dat jij de parfum goed test en de parfum goed bij jou lichaamschemie werkt. Elke parfum ruikt anders op iemands huid.
 • Verzorg jezelf goed en wees open
  Een geur is niet alles, je kan zo lekker ruiken maar als je er niet verzorgd uitziet of je bent niet open naar mensen toe, zullen mensen je geen complimenten geven of je aantrekkelijk vinden. Elke factor is hierin belangrijk

Wil je zelf eerst goed de parfums testen voordat je een flesje koopt?

Een geur is best subjectief, het zou natuurlijk kunnen zijn dat jij toch één van deze geuren niet lekker vindt ruiken. Dan is het altijd slim om eerst parfums te samplen voordat je een duur parfum flesje koopt.

De meest aantrekkelijke geuren voor vrouwen een sample box? stel zelf samen

Parfum sample box