Mannen parfum top 10 – 2024

Wat zijn de beste parfums voor mannen op dit moment? Iedereen vindt het belangrijk dat je er verzorgd uitziet en niet slecht ruikt. Maar om toch een stapje voor te zijn op de rest van de mannen is het belangrijk dat meer dan alleen goed ruikt. Daarom hebben wij onderzoek gedaan uit meer dan duizenden mannen parfums naar wat de top 10 beste herengeuren zijn in 2024 volgens vrouwen. We hebben rekening gehouden met complimentenfactor, projectie en duur van de parfums

Top 10 beste mannen parfums 2024

Jean Paul Gaultier Le Male Elixir Parfum

jean-paul-gaultier-le-male-elixir-parfum-voor-heren

Jean Paul Gaultier Le Male Elixir is een flanker op de bekende Le Male van Jean Paul Gaultier Het is één van de meest langdurige herenparfum en projecteert super goed. Elke vrouw vindt deze vanille, zoete geur geweldig. Het is mysterieus en sexy, perfect om op te vallen en voor complimentjes te krijgen. Dit is volgens veel mensen de lekkerste geur van 2024.

Armani Stronger with you Absolutely

armani-emporio-stronger-with-you-absolutely-parfum-voor-heren

Armani stronger with you absolutely is een langdurige zoete mysterieuze geur voor heren. Dit is vooral een geur voor in de club of voor herfst en winter maanden. Met deze unieke zoete maar toch mannelijke geur draai je zeker hoofden mee om.

Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum

Yves Saint Laurent Y Eau de parfum voor Mannen

Op nummer 9 staat Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum. Dit is een frisse zoete aquatische geur perfect voor elk seizoen en alle gelegenheden. Wanneer je aan vrouwen vraagt of ze deze herengeur lekker vinden ruiken geven ze altijd goede reacties. Daarnaast blijft deze geur lekker lang hangen.

Armani Acqua Di Giò Parfum

armani-acqua-di-gio-parfum

Acqua Di Gio Eau de Parfum is de beste flanker van de meest verkochte herenparfum Acqua di Gio Eau de Toilette. Deze geur haalt het beste uit het dna van Acqua di Gio Eau de Toilette en transformeert het in een het langdurige geur, die altijd tijdloos zal blijven. Met deze geur krijg je zeker veel complimentjes. Deze Parfum ruikt bijna hetzelfde als de Eau de toilette van 1996 maar is moderner en duurt langer.

Givenchy Gentleman Eau de Parfum Reserve Privée

Gentleman Eau de Parfum Reserve Privée Givenchy

Gentleman Eau de Parfum Reserve Privée van Givenchy was gelijk al een hit na de release, de combinatie een houtachtige geur met iris en whiskey maakt het de ultieme mannen geur. Binnen een korte periode was dit de beste parfum van het jaar. Dit is wel een intense geur en voor veel parfum liefhebbers de beste parfum van 2024

Versace Eros Parfum

versace-eros-parfum-voor-heren

Op nummer 5 staat Versace Eros Parfum. Dit is de nieuwste flanker van de eros line. Deze geur projecteert enorm goed en is langdurig. Je zal zeker opvallen met deze geur. Elke vrouw vindt dit een heerlijke geur omdat het een combinatie is van zoet en fris. Je zal zeker veel aandacht krijgen als je deze parfum opdoet.

Bleu de Chanel Eau de Parfum

Chanel Bleu de Chanel Eau de parfum voor Mannen

Bleu de Chanel Eau de Parfum is één van de beste heren parfums aller tijden. Het is een frisse, schone geur met een citrus die overal werkt. Op kantoor, bij vrienden en familie of op een date. Deze parfum werkt voor iedereen, van jong tot oud. Dit is een veilige keuze die elke vrouw aantrekkelijk vindt.

Creed Aventus Eau de Parfum

creed-aventus-eau-de-parfum-voor-heren

Creed Aventus is een echte mannelijke geur. Het ruikt naar een dennenbos met een fruitige citrus geur. Vrouwen denken gelijk aan frisse een mannelijke houthakker die zichzelf goed verzorgd. Dit is de beste niche (dure) parfum voor mannen. Wil je deze parfum hebben maar dan wat goedkoper mont blanc explorer is een goed alternatief.

Dior Sauvage Elixir

dior-sauvage-elixir-voor-heren

Dior Sauvage Elixir is de nieuwste parfum in de Dior Sauvage parfum lijn.
Deze geur heeft ongeveer 15% van het dior sauvage dna. De houtachtige noten in combinatie met de lavendel, zorgt ervoor dat deze geur een diepe mysterieuze aura geeft. Volgens veel parfum liefhebbers is dit de de beste dior sauvage.

Dolce & Gabbana the One Eau de Parfum

dolce-gabbana-the-one-for-men-eau-de-parfum-voor-heren

Dolce & Gabbana the one Eau de Parfum blijft volgens veel mensen de beste mannen parfum ter wereld. Je kan aan elke vrouw op de wereld vragen of ze dit lekker vinden ruiken en ze geven altijd goede reacties. Dit is een zoete geur voor een mysterieuze gentleman.

Wat vinden vrouwen belangrijk bij een herengeur?

Het is natuurlijk belangrijk wat vrouwen lekker vinden ruiken. Het is bewezen dat aantrekkingskracht bij de neus begint. Maar wat vinden vrouwen nu een aantrekkelijke herengeur? er zijn 2 geur categorieën die vrouwen erg aantrekkelijk vinden bij herengeuren.

  1. Frisse geur
    Vrouwen vinden over het algemeen altijd lekker als een man fris ruikt. Dit betekent dat je goed voor jezelf zorgt en lekker frist ruikt net als of je uit de douche komt. Een frisse geur is altijd een ‘safe bet’ je kan het altijd dragen
  2. Zoete, Sexy geur
    Als 2e werkt een zoete geur ook altijd bij vrouwen. Vaak als je langs een vrouw loopt  en je draagt een parfum met een zoete geur draaien ze zich om te realiseren wat ze precies ruiken.  Een zoete geur is meer voor de mannen die willen opvallen. Een zoete geur maakt je mysterieus/sexy en aantrekkelijk voor vrouwen.

Top 10 beste mannen parfum – vergelijking

ParfumAdvies Prijs 100 mlSample
Prijs 2 ml
1. Jean Paul Gaultier Le Male Elixir Parfum€133€5,00
2. Dior Sauvage Elixir€230€9,90
3. Creed Aventus Eau de parfum€295€12,40
4. Bleu de Chanel Eau de Parfum€132€6,60
5. Versace Eros Parfum€135€5,00
6. Dolce & Gabbana the One Eau de Parfum€124€4,60
7. Givenchy Gentleman Eau de Parfum Reserve Privée€125€5,60
8. Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum€150€4,90
9. Armani Acqua Di Giò Parfum€165€6,30
10. Armani Stronger with You Absolutely Eau de Parfum€1185,00

Wat is belangrijk bij de top 10 beste mannen parfum?

Naast dat de parfum zoet of fris ruikt is het ook belangrijk dat de herengeur lang duurt en projecteert. Je wilt namelijk niet dat je de parfum opdoet en na een uur de parfum niet meer ruikt. Vrouwen moeten je wel kunnen ruiken en complimenteren op je geur. Hierdoor voel jij je met deze geur onweerstaanbaar.

Top 10 beste herengeuren 2024 eerst testen?

Als je benieuwd bent hoe de top 10 beste herengeuren 2024 ruiken. Geven wij advies om eerst parfum samples te kopen. Zodat je makkelijk kennis kan maken met de beste herengeuren en er achter kan komen wat de perfecte geur voor jou is. Zonder dat je veel geld kwijt bent aan het kopen van allemaal verschillende parfums. Voor meer informatie over Parfum testers druk dan hier. Als je gelijk wilt bestellen druk dan op de knop hieronder.

Heren parfum samples kopen 

Top 10 beste dames geuren 2024

Nu je weet wat de top 10 beste herengeuren 2024 is ben je misschien ook benieuwd naar de top 10 beste damesgeuren voor het jaar 2024? klik dan hier

Top 10 beste herengeuren kopen

Wil je gelijk een vol parfum flesje bestellen? dat kan makkelijk bij ICI PARIS XL
Hier kan je vaak met korting de beste mannen geuren kopen.