Top 10 beste zomer parfums voor mannen in 2023

Ruik je dat? dat is een vaccinatie en de zon. Lekker een duik nemen in de zee, een biertje doen op het terras. Van kantoor tot strandvakanties, hier zijn de beste parfums voor mannen voor het jaar 2023. Na veel onderzoek bij vrouwen zijn we bij deze 9 beste zomer parfums voor mannen in 2023 uitgekomen.

1. Versace Eros

versace eros eau de toilette voor heren

Deze geur is genaamd naar de triomfantelijke en flamboyante verleider Eros de Griekse god. Dat is niet voor niets. Met topnoten zoals mint , appel en citroen die overgaan naar vanille, Zal je veel vrouwen kunnen verleiden. Vrouwen houden vooral van zoete en frisse geuren. Versace Eros combineert dit perfect. Naast de lekkere geur, is de projectie van Versace Eros één van de beste parfums op dit moment. Ook duurt deze parfum erg lang. Perfect voor een in een beach club of in een warme zomer avond op een terras. De eau de toilette duurt ook langer dan de nieuwe eau de parfum versie. En heeft minder diepte waardoor de eau de toilette versie beter is voor in de zomer.

2. Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum

Yves Saint Laurent Y Eau de parfum voor Mannen

Volgens veel parfum liefhebbers is dit de beste Yves Saint Laurent parfum op de markt. Het is een frisse parfum gebaseerd op het ingrediënt salie(sage) gecombineerd met appel veranderd deze parfum in een frisse, diepe, mannelijke geur. Perfect voor elk moment van het jaar en in elke gelegenheid. Dus ook perfect voor in de zomer.

3. Creed aventus

creed-aventus-eau-de-parfum-voor-heren

Dit is de duurste parfum op deze lijst. Het is de gouden rolex van de parfums. Een vol flesje van 100 ml kost al snel 300 euro. Maar dan krijg je wel 1 van de beste parfums op de markt. Het is een frisse citrus geur.

4. Prada Luna Rossa Carbon

Prada Luna Rossa Carbon voor Mannen

Op nummer 4 staat Prada Carbon. Dit is Prada’s take on het Dior Sauvage DNA. Je hebt waarschijnlijk al van deze parfum gehoord ( op dit moment de meest gebruikte parfum wereldwijd). Maar waarom hebben wij niet gekozen voor Dior Sauvage? Na veel testen vonden vrouwen deze parfum beter ruiken dan Dior Sauvage, daarnaast is deze parfum een stuk goedkoper en is komt minder agressief over. Wij raden daarom Prada luna rossa Carbon eerder aan dan Dior sauvage.

5. Armani Acqua Di Giò Profumo

Armani Acqua di Gio eau de parfum voor Mannen

Profumo is de flanker van de best verkochte mannen parfum wereldwijd acqua di gio. Voor een frisse parfum duurt acqua di gio profumo super lang, na meer dan 8 uur zal je deze parfum nog ruiken. Terwijl de orginele acqua di gio niet lang meer duurt na reformaties. Deze parfum tijdloos, over 100 jaar zullen mensen deze parfum nog steeds lekker vinden. Je kan deze parfum naar de gym, op het strand, in een beach club of een zomer date dragen. Perfect voor elke gelegenheid en is één van de meest gecomplimenteerde parfums wereldwijd.

6. Bleu de Chanel Eau de Parfum

Chanel Bleu de Chanel Eau de parfum voor Mannen

Van een verfijnd, tijdloos modehuis: een verfijnde, tijdloze geur. Bleu de Chanel is aromatisch en houtachtig, met een citrusfrisheid. Bleu de Chanel bevat noten van nootmuskaat, gember, patchouli, munt, jasmijn, grapefruit, wierook, ceder en roze peper. Met deze parfum kan je niet fout zitten, iedere dame zal deze geur lekker vinden. De eau de parfum versie heeft net iets meer diepte in de geur en duurt langer dan de eau de toilette versie. Een zomerse geur die je elk moment van de dag kan dragen.

7. Armaf Club de nuit intense man

Armaf Club de nuit intense Man voor Mannen

Gebaseerd op de meest verkochte niche parfum ‘Creed Aventus’ kwam Armaf in 2015 uit met Club de nuit intense man. Volgens veel parfum liefhebbers is dit de beste ‘clone’ van Creed Aventus. Wanneer CDNIM in de kamer ruikt, kan je het verschil niet kunnen ruiken. Het ruikt precies zoals Creed Aventus, maar in de plaats van de 300 euro die je neerlegt voor Creed Aventus is club de nuit intense man al beschikbaar vanaf 35 euro. Daarnaast duurt deze parfum tegenwoordig ook een stuk langer dan de nieuwe batches van Creed Aventus. Daarom adviseren wij Club de nuit intense man over Creed Aventus in 2023.

8. Chanel Allure Homme Sport Eau Extrême

Chanel Allure homme sport Eau Extreme voor Mannen

De sport parfum van Chanel, in deze parfum zijn alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt. Dit is een frisse schone, net uit de douche parfum. Perfect voor op het strand of op in de sportschool. Met deze parfum krijg je zeker veel complimentjes, het enige probleem is dat de prijs best hoog is en de parfum duurt niet erg lang vergeleken met de andere parfums op deze lijst. Vandaar dat hij op nummer 8 staat.

9. John Varvatos Artisan pure

John Varvatos Artisan Pure voor Mannen

Denk aan de Miami Vice serie, een hoofdkarakter uit die serie zal deze parfum dragen, een James bond achtige miljardair. Die lekker op de Bahama’s zit met een drankje. Het ruikt elegant, maar heeft toch iets casuals. De combinatie van bloemen en citrus maakt deze parfum een geweldige geur voor in de zomer.

10. Dior sauvage

dior-sauvage-eau-de-toilette-voor-heren

Dior sauvage is de beste verkochte mannen parfum op dit moment. Elke paar minuten wordt er een flesje verkocht. Het is een frisse langdurige parfum. Iedereen vind deze geur wel lekker ruiken. Alleen hij is op nummer 10 gezet omdat hij zoveel door iedereen wordt gedragen en daarom niet zo uniek meer is. Maar het blijft een compliment getter.