Gratis parfum samples of proefmonsters krijgen?

Gratis parfum samples of proefmonsters, Wie wil nou niet gratis parfum testen. Het is een goede manier om de lekkerste parfums te ontdekken die bij jou passen. Maar hoe kom je nu aan gratis parfum testers?

Parfum samples of proefmonsters kan je vaak gratis krijgen bij de meeste warenhuizen of bij een parfumerie. Daar kan je vragen om een parfum sample/monstertje. Daarnaast kan je ook naar bedrijven mailen om een gratis sample. Vaak krijg je ook een gratis sample bij een online parfum winkel zoals ICI PARIS XL als je een flesje besteld. Alleen ben je wel best veel geld kwijt als je gratis parfum testers zoekt.

Samples kan je dus op vele manieren krijgen. Vaak kan dit gratis, maar soms is het toch slimmer om een klein bedrag neer te leggen om meerdere samples of proefmonsters online te bestellen. Omdat je dan een stuk beter de parfums kan testen vanuit huis zonder veel geld kwijt te zijn aan een flesje.

Goedkoop parfum samples of parfumproefmonsters bestellen

Parfum Samples

Een andere goede optie is om goedkoop parfum samples te bestellen. Wanneer je bijvoorbeeld naar winkels bent gegaan en nog steeds niet de juiste parfum hebt gevonden of ze hebben niet de parfum die jij zoekt, of je wilt liever vanuit huis verschillende parfums testen.

Deze optie is het online kopen van decants of parfum testers. Een decant is een klein flesje die wordt opgevuld met de door jou gekozen parfum. Hiermee kan je kleinere hoeveelheden van een parfum naar keuze kopen. De grootte van de flesjes variëren van 2ml tot 10ml bij Testyourparfum.

Het idee achter parfum testers online kopen is dat je op een goedkopere manier aan een parfum komt zodat je goedkoop en makkelijk parfums kan testen.

Wat is de beste manier om gratis parfum samples of proefmonsters te krijgen?

De makkelijkste manier om gratis parfum testers te krijgen is via een zaken zoals ICI PARIS XL. Ze hebben bijna alle designer parfums en daar kan je makkelijk verschillende parfums gratis testen. Alleen is eventjes ruiken vaak niet genoeg om te bepalen of die parfum bij jou past.

Alleen ruiken geeft je een eerste indruk van een parfum. Je krijgt een kleine indruk van de geurnoten die zich bevinden in de parfum. Soms focussen bedrijven zich op een geweldige ruikende opening, omdat dit het eerste is wat je ruikt. Denk aan bijvoorbeeld 1 million de eerste paar minuten dat je het ruikt ben je gelijk verkocht. Om de parfum beter te testen is het slimmer om de parfum daarom langer te dragen.

Een andere reden is waarom alleen ruiken vaak niet genoeg is om gelijk een parfum te kopen. Iedereen heeft namelijk een ander huid chemie. Hierdoor kan het zijn dat bij je beste vriend of vriendin een parfum heerlijk ruikt maar bij jou minder, of andersom. Het is daarom belangrijk om een parfum eerst goed te testen voordat je de aankoop doet.

Het is daarom ook niet voor niks dat je bij dit soort winkels kan vragen om een gratis parfum sample of proefmonster. Je krijgt dan een klein flesje met 1ml (proefmonstertje) met de door jou uitgekozen parfum. Hier zit vaak net genoeg in om 2x de parfum te dragen en daarmee kan je de parfum beter testen en is dan de geur nog steeds even lekker als bij de eerste spray?

Dus daarom gewoon even vragen of ze een sample/proefmonster voor je hebben. En je zal bijna altijd wat mee krijgen!

Gratis parfum proefjes of proefmonsters bij een bestelling.

Vaak krijg je bij grote cosmetica winkels zoals ICI PARIS XL of Douglas een gratis parfum sample als je een parfum besteld. Het enige probleem hiervan is dat je eerst wat moet kopen voordat je een gratis parfum sample of parfum proefmonster kan krijgen.

Daarnaast kan je ook niet echt kiezen uit veel verschillende parfums, vaak uit een paar bestsellers.

Je kan altijd contact opnemen met parfum bedrijven via de mail

Er zijn meer dan 10 duizenden parfums op de wereld. De designer parfums is maar een klein deel van de markt. Met designer worden grote designer huizen bedoeld zoals. Armani, Dior, Chanel, Tom Ford, prada etc.

Maar naast designer parfums heb je ook Niche parfums. Deze parfums zijn vaak een stuk duurder dan een designer parfum, maar er worden wel duurdere ingrediënten gebruikt en is de concentratie een stuk beter dan goedkopere parfums.

Niche huizen zijn alleen gericht op parfums in tegendeel met designer huizen, die richten zich meer op kleren en parfums is een bijzaak. Niche parfums kan je helaas niet in de meeste winkels vinden, soms wel bij een specifieke parfumerie.

Daarom is het slim om deze niche huizen gewoon een bericht te sturen dat je interesse hebt in hun parfum, maar nergens in de buurt samples kan halen. Bij een nette mail kan je ook een net antwoord verwachten. De kans is dan best groot dat ze een paar gratis parfum testers of proefmonsters sturen. Omdat het voor hun winstgevend is als je daarna de parfum aanschaft.

In Het Kort

Het vinden van de perfecte parfum die bij jou past, kan erg prijzig zijn. Daarom is het enorm belangrijk om een parfum te testen. Alleen ruiken in een winkel is vaak niet genoeg. Gelukkig kan je gratis parfum testers of proefmonsters krijgen bij verschillende winkels. Als je er maar om vraagt.

Wil je liever vanuit huis parfums testen of heb je die perfecte parfum nog niet gevonden? dan kan je makkelijk en goedkoop parfum samples of proefmonsters bij ons kopen.