Parfum Decant

Parfum decants niche en designer

Niemand twijfelt erover dat je met een parfum iemand kan aantrekken. Het kan echter een hele klus zijn om een ​​geur te vinden die goed past bij de chemie van jou huid. hoe krijg je die geur zonder te veel geld uit te geven aan een fles? wel, de reden waarom we parfum decants hebben, is om erachter te komen of de geur bij je past voordat je veel geld uitgeeft aan een fles.

Wat is een Parfum Decant?

Een parfum decant of parfum proefmonster is in wezen een kleinere flacon of fles parfum, dat geen fles van een fabrikant is en ook niet in de fabriek is verzegeld. Al onze parfum decanters worden met de hand gegoten uit de originele fles van de fabrikant in flessen zoals die hierboven worden weergegeven.

Waarom Decanteren?

Decanteren is de perfecte manier om een ​​geur te ervaren voordat je een volle fles koopt. Sampling geeft je de mogelijkheid om een ​​bepaalde geur grondig te testen, zodat je een bewuste keuze kunt maken wanneer je je verdiende geld uitgeeft aan een vaak dure parfumfles. Voor de prijs van een enkele parfumfles in de winkel kun je verschillende parfum decants met vergelijkbare parfums kopen en ze vergelijken, zodat je die speciale geur kunt vinden waar je jarenlang plezier van hebt.

Parfum Samples

Onze Parfums worden gedecanteerd in kleine parfum samples van 2-5 en 10ml, hierdoor kan je makkelijk en goedkoop de parfum uit testen zonder een heel flesje te kopen. Deze parfum flesjes zijn van glas en hebben een verstuiver

Parfum Decant set

Wil je een iets luxere uitstraling of wil je aan iemand een parfum decants sample set geven? Dan is het juist leuk om een parfum sample set te geven. Deze parfum sample set bevat 3x 5ml parfum decants gevuld in luxe vylori travel-spray decant flesjes. En kan je ook zelf samenstellen met jouw favoriete parfums